Twan Joosten  

Adres               : Buys Ballotstraat 17

Postcode         : 5756 BH

Woonplaats     : Vlierden

 

Hallo,

 

Mijn naam is Twan Joosten,  ZZP-er.

Na mijn afgeronde opleiding Elektrotechnische Installatietechniek aan de MTS te Helmond ben ik het arbeidsproces ingerold.

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben op een breed gebied van elektrotechnische en mechanische installatie-werkzaamheden en onderhoud heb ik de knoop eind 2014 doorgehakt om als zelfstandige verder te gaan.

 

Ik verleen ondersteuning op het gebied van automatisering, montage, onderhoud en service van elektrotechnische en mechanische installaties bij verschillende bedrijven in de regio. Denk hierbij bv. aan onderhoud en service t.b.v. geautomatiseerde toegangssystemen zoals draai- en schuifpoorten en slagbomen. Dit door heel nederland.

 

Maar ook op het gebied van geautomatiseerde industriële productiesystemen verleen ik mijn medewerking zoals ondersteuning technische dienst en preventief onderhoud.

 

Vanaf 01-06-2018 ben ik me ook bezig gaan houden met het keuren van elektrische arbeidsmiddelen volgens NEN 3140 waarvoor ik ben gecertificeerd. Ik richt mij daarbij op het keuren van elektrische gereedschappen voor ZZP-er / klein MKB. 

Verdere info zie tabblad "KEUREN ARBEIDSMIDDELEN" .

 

Voor overige gegevens zie tabblad "CONTACTFORMULIER".

Laat daar een bericht achter, en ik zal dan zo spoedig mogelijk  reageren.