Hallo,

 

Mijn naam is Twan Joosten,  Zelfstandig Ondernemer

Na mijn afgeronde opleiding Elektrotechnische Installatietechniek aan de MTS te Helmond ben ik het arbeidsproces ingerold.

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben op een breed gebied van elektrotechnische en mechanische installatie-werkzaamheden en onderhoud heb ik de knoop eind 2014 doorgehakt om als zelfstandige verder te gaan.

 

Sinds mijn start als ZZP-er heb ik in de eerste jaren voor verschillende bedrijven en tussenpersonen werkzaamheden verricht, veelal als ondersteuning van de betreffende technische diensten. In de jaren erna kwam ik meer in contact met bedrijven die gespecialiseerd zijn in de toegangstechniek. Dit betreft geautomatiseerde toegangs-systemen zoals draai- en schuifpoorten en slagbomen. Ook toegangscontrole zoals gsm-modules, intercoms, opritsignalering e.d. is hier een onderdeel van.

Ik heb met deze bedrijven inmiddels een goede band opgebouwd en heb al vaak mijn diensten mogen verlenen op het gebied van installatie, onderhoud en service van deze geautomatiseerde systemen.

 

Mocht U vragen hebben of inlichtingen willen over de mogelijkheden betreffende geautomatiseerde toegangstechnieken, laat het dan weten via mijn "Contactformulier"

Laat daar een bericht achter, en ik zal dan zo spoedig mogelijk  reageren.

 

Met vriendelijke groet,

Twan Joosten

Joosten Montage & Techniek